Rafał Sarna
Zeszyt ćwiczeń opracowany z myślą o osobach uczących się języka angielskiego jako języka zawodowego. Zawiera specjalistyczne słownictwo – nazwy materiałów, zespołów i podzespołów pojazdów samochodowych, narzędzi oraz maszyn używanych w wars
14% rabatu
55,15 zł
63,80 zł
Dodaj
do koszyka
Publikacja skierowana do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach z branży usługowej.
Jest to zbiór ćwiczeń podzielonych tematycznie na działy dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy, słownictwa, etykiety oraz doboru pracowników. Au
14% rabatu
62,76 zł
72,60 zł
Dodaj
do koszyka
Zeszyt ćwiczeń opracowany z myślą o osobach uczących się języka angielskiego jako języka zawodowego. Zawiera specjalistyczne słownictwo – nazwy surowców, półsurowców, gotowych potraw, sprzętu specjalistycznego używanego w gastronomii oraz p
22% rabatu
49,84 zł
63,80 zł
niedostępny
Przedstawiamy serię zeszytów edukacyjnych z naklejkami. Dzieci, które dopiero rozpoczynają edukację szkolną, zachęcamy do nauki na wesoło. Dzięki zeszytom edukacyjnym tej serii mogą doskonalić umiejętność pisania, uczyć się ortografii oraz
45% rabatu
3,84 zł
6,99 zł
niedostępny
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w branży mechanicznej i samochodowej obejmuje następujące treści: klasyfikacja zawodów, stanowisko pracy, narzędzia i materiały, dzień pracy w warsztacie i biurze, ślusarnia, warsztat s
16% rabatu
31,16 zł
36,90 zł
niedostępny
Język angielski zawodowy w gastronomii ćw.
Autor:
Rafał Sarna
Sarna Katarzyna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygo
16% rabatu
31,16 zł
36,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|