Okładka książki Repetytorium i testy egz. Kwal. TG.07/HGT.02

Repetytorium i testy egz. Kwal. TG.07/HGT.02

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 9788302182242
EAN: 9788302182242
oprawa: Miękka
podtytuł: Kucharz Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 344
rok wydania: 2020
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
61,22 zł
Cena detaliczna: 
70,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,00

Opis produktu

Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy. Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania. To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj