Repetytorium i testy egz. Kwal. TG.07/HGT.02
Autor:
Kmiołek-Gizara Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
9788302182242
EAN:
9788302182242
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Kucharz Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
344
rok wydania:
2020
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
61,22 zł
Cena detaliczna:
70,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,00 zł
Opis produktu
Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.
Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.
To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|