Rzeźnicka ZofiaMilk and Dairy Products in the Medicine and..
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
wysyłka: niedostępny
The following publication constitutes a continuation of a longstanding research conducted by both authors on nourishment, dietetics, pharmacology and gastronomy in the Late Antiquity and early Byzantium. The book was created based primarily
27% rabatu
32,84 zł
44,90 zł
niedostępny
Milk and Dairy Products in the Medicine and Culinary Art of Antiquity and Early Byzantium (1st-7th C
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
wysyłka: niedostępny
The following publication constitutes a continuation of a longstanding research conducted by both authors on nourishment, dietetics, pharmacology and gastronomy in the Late Antiquity and early Byzantium. The book was created based primarily
20% rabatu
36,13 zł
44,90 zł
niedostępny
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku... cz.III
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
wysyłka: niedostępny
Niniejsza publikacja jest kontynuacją wieloletnich, wspólnie prowadzonych przez Autorów badań nad dietą, dietetyką, farmakologią i gastronomią późnego antyku i wczesnego Bizancjum. Powstała ona głównie na bazie greckich traktatów medycznych
25% rabatu
37,29 zł
49,90 zł
niedostępny
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
wysyłka: niedostępny
Książka przedstawia szczegółową analizę ewolucji poglądów starożytnych i wczesnośredniowiecznych autorów na temat dietetyki i ocenia wartość dzieł medycznych dla historii jedzenia i gastronomii. Autorzy przebadali wybrane traktaty medyczne
19% rabatu
40,25 zł
49,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|