Okładka książki Smalec we współczesnej kuchni

Smalec we współczesnej kuchni

Autor: praca zbiorowa
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788377071090
EAN: 9788377071090
oprawa: Twarda
format: 14.0x20.5cm
język: polski
liczba stron: 112
rok wydania: 2012
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy

Opis produktu

Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione! Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie tylko w wersji podstawowej, ale też z wieloma smakowitymi dodatkami: jabłkami, suszonymi śliwkami, grzybami, rozmaitymi ziołami. W publikacji znajdziesz też przepisy na to, co świetnie pasuje do smalcu: domowe pieczywo – np. chleb wiejski czy żytni z kminkiem – oraz kiszone lub marynowane warzywa i grzyby – np. korniszony czy marynowaną cebulkę.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj