Smalec we współczesnej kuchni
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788377071090
EAN:
9788377071090
oprawa:
Twarda
format:
14.0x20.5cm
język:
polski
Seria:
POLSKIE TRADYCJE KULINARNE
liczba stron:
112
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktu
Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione!
Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie tylko w wersji podstawowej, ale też z wieloma smakowitymi dodatkami: jabłkami, suszonymi śliwkami, grzybami, rozmaitymi ziołami.
W publikacji znajdziesz też przepisy na to, co świetnie pasuje do smalcu: domowe pieczywo – np. chleb wiejski czy żytni z kminkiem – oraz kiszone lub marynowane warzywa i grzyby – np. korniszony czy marynowaną cebulkę.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|