Technologia preparatów enzymatycznych pochodzenia mikrobiologicznego
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8373483349
EAN:
9788373483347
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Materiały pomocnicze i ćwiczenia laboratoryjne
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
98
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
10% rabatu
12,34 zł
Cena detaliczna:
13,65 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,34 zł
Opis produktu
Skrypt przygotowano dla studentów kierunku Biotechnologia realizowanego w różnych szkołach wyższych. Absolwent takich studiów powinien zdobyć przydatną w przyszłej pracy zawodowej wiedzę w zakresie możliwości praktycznego stosowania rozpowszechnionych obecnie technologii enzymatycznych. Warunkiem ich racjonalnego wykorzystania jest dobra znajomość rodzajów, charakterystyki, sposobów wytwarzania oraz możliwych zastosowań dostępnych w handlu preparatów enzymatycznych. Poszerzenie wiedzy w tym zakresie umożliwia lektura pierwszej części skryptu, użytecznej również dla pracowników firm wykorzystujących procesy enzymatyczne. Druga część zawiera natomiast przykłady ćwiczeń laboratoryjnych, niezbędnych dla zdobycia przez studentów praktycznych umiejętności w zakresie posługiwania się enzymami.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|