|   Toksykologia żywności
                            Autor:
                            
                                        Stefan Ball
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Medyk
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788387340553                            
                         
                            EAN:
                            
9788387340553                            
                         (0) Sprawdź recenzje 
                
                24,00 zł
             
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Opis produktuZasady bezpieczeństwaToksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing. x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |