Zarębska Agata
Kuchnia regionu łódzkiegoto wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną wyprawę po smakach regionu. Tym razem wyruszają poza granice ziemi
41% rabatu
29,61 zł
49,90 zł
Dodaj
do koszyka Łódzka kuchnia czterech kultur The Lodz Cuisine of Four Cultures
Autor:
Zarębska Agata
Borowska Izabella
Wydawca:
Księży Młyn
wysyłka: 48h
Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym stykamy się na co dzień – łódzka kuchnia. Choć nawet przez mieszkańców ziemi obiecanej kojarzona jest j
41% rabatu
29,61 zł
49,90 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|