Adamicki FranciszekCebula: zbiór, dosuszanie, przechowywanie
Autor:
Adamicki Franciszek
Wydawca:
Hortpress
wysyłka: niedostępny
W Polsce obecnie przechowuje się ok. 300 tys. ton cebuli, w tym zaledwie 60-80 tys. ton w chłodniach i 100 tys. ton w typowych przechowalniach. Pozostała ilość jest składowana w pomieszczeniach najczęściej niezapewniających optymalnych waru
23% rabatu
8,20 zł
10,71 zł
niedostępny
Przechowalnictwo warzyw i ziemniaka
wysyłka: niedostępny
Omówione zgadnienia: przechowalnictwo warzyw w kraju i na świecie, procesy życiowe i zmiany fizjologiczne zachodzące podczas przechowywania warzyw, czynniki wpływające na trwałość przechowalniczą warzyw, optymalne warunki przechowywania war
25% rabatu
46,04 zł
61,10 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|