Przechowalnictwo warzyw i ziemniakawysyłka: niedostępny
ISBN:
8309017669
EAN:
9788309017660
oprawa:
Miękka
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
324
rok wydania:
2002
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
46,04 zł
Cena detaliczna:
61,10 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,92 zł
Opis produktu
Omówione zgadnienia: przechowalnictwo warzyw w kraju i na świecie, procesy życiowe i zmiany fizjologiczne zachodzące podczas przechowywania warzyw, czynniki wpływające na trwałość przechowalniczą warzyw, optymalne warunki przechowywania warzyw, opakowania stosowane w przechowalnictwie i obrocie, technologia przechowywania poszczególnych gatunków warzyw, najważniejsze choroby przechowalnicze
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|