|   Anatomia i fizjologia w treningu konia
                            Autor:
                            
                                        Gillian Higgins
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Akademia Jeździecka
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
97883940117156                            
                         
                            EAN:
                            
97883940117156                            
                         
                            oprawa:
                            
oprawa: twarda                            
                         
                            format:
                            
240x170 mm                            
                         
                            liczba stron:
                            
150                            
                         
                            rok wydania:
                            
2021                            
                         (0) Sprawdź recenzje 19% rabatu44,54 zł Cena detaliczna:  55,20 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,54 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Gillian Higgins wykorzystując swoją autorską technikę malowania na koniach, pokazuje, w jaki sposób poszczególne układy ciała współpracują ze sobą, wpływając na wydajność organizmu i ograniczając ryzyko urazów. Podręcznik składa się z 12 rozdziałów, w których autorka kolejno prezentuje znaczenie i rolę poszczególnych układów ciała oraz ich wzajemne interakcje. x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |