Zamień chemię na energię. Zdrowie i siła na wynos
Najbardziej energetyczna książka roku! Żyjesz w pośpiechu i chcesz solidnej porcji składników odżywczych? Szukasz zdrowej przekąski dla dziecka? Wybierasz się w góry lub na spacer i chcesz zapakować do plecaka lekki, zdrowy posiłek? Jesteś po treningu, a twoje mięśnie potrzebują regeneracji? Julita Bator, która zrewolucjonizowała nawyki żywieniowe Polaków i pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować, teraz powraca z pierwszą książką o potrawach proteinowych. To ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Są szybkie w przygotowaniu, bardzo sycące, dodają energii, wspomagają odporność oraz mają niski indeks glikemiczny. W przeciwieństwie do gotowych sklepowych produktów są tanie, smaczne, zdrowe i nie zawierają emulgatorów ani konserwantów. To idealne rozwiązanie dla ludzi prowadzących aktywny tryb życia, osób na diecie, ale także dla wszystkich, którzy szukają zdrowego jedzenia. Znakomite również dla dzieci. To doskonałe produkty na wynos, które możesz przygotować w większej ilości na zapas. Sprawdzają się na wycieczce, w pracy, w szkole czy na siłowni. Biogram: Julita Bator – autorka bestsellerów Zamień chemię na jedzenie (2013), Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy (2014), Święta bez chemii. Zdrowe przepisy na tradycyjne potrawy na Boże Narodzenie i inne święta (2015), Młodziej. Piękniej. Zdrowiej. Sprawdzone sposoby, jak dbać o urodę (2017).
27% rabatu
25,48
34,90 zł
Dodaj
do koszyka
Młodziej piękniej zdrowiej
Młodziej piękniej zdrowiej
Autor: Bator Julita
Wydawca: Znak
wysyłka: 24h
WSZYSTKIE SEKRETY NATURALNEJ PIELĘGNACJI Każda z nas chce się czuć młoda, piękna i cieszyć się zdrowiem. Często w codziennej gonitwie brakuje nam czasu, aby odpowiednio zadbać o siebie. Julita Bator – zapracowana mama, autorka, która zrewolucjonizowała myślenie o zdrowym odżywianiu, tym razem pokazuje, jak zadbać o urodę. Udowadnia, że tak naprawdę niewielka zmiana nawyków i zastosowanie się do jej porad pozwoli zachować jędrną skórę, zdrowy wygląd i wydłuży nasze życie. Dowiesz się, gdzie znaleźć naturalny kolagen, jak przygotować warzywne bomby witaminowe i co wsypać do kąpieli, żeby zrobić detoks skóry. Poznasz plan odnowy organizmu i sposoby na naturalny lifting twarzy oraz uzyskasz praktyczne wskazówki, jak kupować kosmetyki. Autorka dzieli się z Tobą swoim doświadczeniem. Zebrała najlepsze i sprawdzone sposoby, aby bez wysiłku i przy okazji codziennych czynności, wyglądać młodziej, piękniej i zdrowiej. Julita Bator – autorka superbestsellera „Zamień chemię na jedzenie”, która zrewolucjonizowała myślenie o zdrowym odżywianiu. Tym razem pokazuje, jak zadbać o urodę, i odkrywa wszystkie sekrety naturalnej pielęgnacji. Prywatnie mama trójki dzieci.
27% rabatu
26,94
36,90 zł
Dodaj
do koszyka
Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy
Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy – Julita Bator Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie. Wystarczy zmiana sposobu żywienia Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy. Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników. W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na: o własne pieczywo, o drugie śniadanie do pracy i szkoły, o nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci, o desery dla łasuchów, o dania świąteczne. Ponad 40 tysięcy sprzedanych egzemplarzy ,,Zamień chemię na jedzenie""!
27% rabatu
26,94
36,90 zł
Dodaj
do koszyka
Zamień chemię na jedzenie
Zamień chemię na jedzenie
Autor: Bator Julita
Wydawca: Znak
wysyłka: 24h
Zamień chemię na jedzenie – Julita Bator "Zamień chemię na jedzenie" to książka o tym, jak uniknąć dodatków chemicznych w jedzeniu i zadbać o swoje zdrowie w naturalny sposób.  Julita Bator Zdecydowała się jeść bez chemii, gdy u jej dzieci stwierdzono ostrą alergię na chemiczne polepszacze smaku. Jej celem jest spożywanie jedzenia bez chemii i jednoczesne nienadwyrężenie domowego budżetu. Jedz bez chemii Chemiczne dodatki są w wielu produktach spożywczych. Sami nie wiemy, ile ich zjadamy każdego dnia. Ich negatywny wlew na zdrowie jest ogromny – powodują złe samopoczucie, alergie, problemy z układem trawiennym… Ponieważ szkodliwe związki mogą przenikać do jedzenia z użytkowanych przez nas naczyń, Julita Bator daje wskazówki jakich sprzętów używać i jak unikać chemii w żywności. Przepisy i porady W książce „Zamień chemię na jedzenie” znajdziemy ponad 80 przepisów na potrawy smakujące tak, jak kiedyś. Julita Bator postanowiła przywrócić blask tradycyjnej polskiej kuchni, przygotowując dania z naturalnych składników. Daje rady jak gotować, by zachowac smak i wartości odżywcze potraw. Fragment książki Pieniądze zaoszczędzone na lekarstwach, które od ponad czterech lat kupuję sporadycznie, z czystym sumieniem i wręcz przyjemnością przeznaczam na zdrową żywność, np. na syrop z agawy zamiast cukru. Ktoś kiedyś powiedział, że czego się nie wyda na jedzenie, to się zostawi w aptece. Podpisuje się pod tym stwierdzeniem wraz ze swoją rodziną i gronem znajomych.
27% rabatu
24,02
32,90 zł
Dodaj
do koszyka
Święta bez chemii
Święta bez chemii
Wydawca: Znak
wysyłka: niedostępny
Święta bez chemii. Zdrowe przepisy na tradycyjne potrawy na Boże Narodzenie i inne święta – Julita Bator Autorka książki „Zamień chemię na jedzenie” powraca z nową porcja zdrowych przepisów – tym razem przekonuje nas do „Świąt bez chemii”. Julita Bator Propagatorka kuchni, w której gotuje się bez chemicznych polepszaczy. Autorka książek Zamień chemię na jedzenie i Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy. Święta bez chemii Julita Bator udowadnia, że można przygotować tradycyjne potrawy na Boże Narodzenie i Wielkanoc nie używając w nich chemicznych dodatków. Z jej przepisów dowiesz się, jak przygotować smaczne i niezapomniane potrawy bez glutaminianu sodu i innych chemicznych dodatków poprzedzonych literką „E”. Okazuje się, że zamiana gotowej, wysokoprzetworzonej żywności ze sklepu na własnoręcznie przygotowane przysmaki jest prostsza, niż nam się wydaje. Przygotowane w domu smakołyki są nie tylko smaczniejsze, ale także o wiele zdrowsze od tych ze sklepu. Julita Bator przekonuje także, że produkty przygotowane samodzielnie z ekologicznych produktów wcale nie muszą nadwyrężać budżetu domowego.
25% rabatu
18,66
24,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka