| Christina Kempe  Mozzarella, ricotta i mascarpone 
                                    Autor:
                                    
                                                Christina Kempe
                                    
                                 
                                    Wydawca:
                                    
                                                WIEDZA I ZYCIE
                                    
                                 wysyłka: niedostępny 
                                Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, riscotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wielu sałatek, doskonale komponują się w po
                             48% rabatu 8,27 zł 15,90 zł niedostępny Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,27 zł 
                Liczba wyświetlanych pozycji: 
               
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |  |