Okładka książki Mozzarella, ricotta i mascarpone

Mozzarella, ricotta i mascarpone

Wydawca: WIEDZA I ZYCIE
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7184-490-4
EAN: 9788371844904
oprawa: miękka
format: 16,5x20
liczba stron: 62
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
8,74 zł
Cena detaliczna: 
15,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,74

Opis produktu

Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, riscotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wielu sałatek, doskonale komponują się w potrawach z rybami czy mięsem, a także wchodzą w skład różnych deserów. Książka zawiera propozycje przepisów na smaczne potrawy na bazie lub z dodatkiem serów.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj