Mozzarella, ricotta i mascarpone
Autor:
Christina Kempe
Wydawca:
WIEDZA I ZYCIE
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7184-490-4
EAN:
9788371844904
oprawa:
miękka
format:
16,5x20
liczba stron:
62
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
8,74 zł
Cena detaliczna:
15,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,74 zł
Opis produktu
Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, riscotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wielu sałatek, doskonale komponują się w potrawach z rybami czy mięsem, a także wchodzą w skład różnych deserów. Książka zawiera propozycje przepisów na smaczne potrawy na bazie lub z dodatkiem serów.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|