![]() Dietetyka w transplantologii
Autor:
Paulina Borek-Trybała
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788301244002
EAN:
9788301244002
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
205x143 mm
liczba stron:
360
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
6% rabatu
92,86 zł
Cena detaliczna:
99,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 92,86 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa"Dietetyka w transplantologii" to pierwszy w Polsce tak kompleksowy przewodnik dietetyczny dla pacjentów przed i po przeszczepie - opracowany przez doświadczonego dietetyka klinicznego. Książka nie tylko wprowadza w kulisy transplantologii, ale przede wszystkim pokazuje kluczową rolę żywienia w powodzeniu całego procesu. Z publikacji można dowiedzieć się, jak odżywiać się przed przeszczepem, aby wzmocnić organizm, oraz jak komponować dietę po zabiegu, by wspierać gojenie, chronić przeszczepiony narząd i cieszyć się lepszym zdrowiem przez lata. Przejrzyste schematy, gotowe plany posiłków, specjalistyczne zalecenia dla różnych typów przeszczepów oraz wskazówki oparte na aktualnych badaniach czynią z tej książki nieocenione źródło wiedzy nie tylko dla pacjentów i opiekunów, lecz także dla lekarzy, pielęgniarek i dietetyków klinicznych. To nie jest zwykły poradnik - to przewodnik po zdrowiu, który może zmienić życie po przeszczepie. x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|