Okładka książki Dziczyzna jako źródło żywności

Dziczyzna jako źródło żywności

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788309016867
EAN: 9788309016867
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 17x24 cm
liczba stron: 188
rok wydania: 1997
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
23% rabatu
13,55 zł
Cena detaliczna: 
17,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,55

Opis produktu

Książka zawiera następujące rozdziały:Wstęp Zwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywy Podstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w Polsce Czasy ochronne i sezony polowań Sposoby polowań Poubojowe zabiegi w łowisku i ocena ubitej zwierzyny Tusza i jej skład histochemiczny Zwierzęta chronione Ptaki łowne Dzikie ptactwo z hodowli formowej Zmiany poubojowe w tuszach w czasie magazynowania Terminologia łowiecka
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj