Fruziński Bogusław

Okładka książki Dziczyzna jako źródło żywności
Książka zawiera następujące rozdziały:Wstęp Zwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywy Podstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w Polsce Czasy ochronne i sezony polowań Sposoby polowań Poubojowe zabiegi w
23% rabatu
13,55
17,50 zł
niedostępny
Okładka książki Dziczyzna jako źródło żywności
Zwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywy Podstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w Polsce Tusza i jej skład histochemiczny Dzikie ptactwo z hodowli fermowej Terminologia łowiecka
25% rabatu
13,85
18,40 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj