Gąsiorowski Henryk

Okładka książki Owies, chemia i technologia
Książka o owsie, jego składzie chemicznym, przetwórstwie, możliwościach wykorzystania w żywieniu zdrowego a także chorego człowieka
25% rabatu
12,70
16,85 zł
niedostępny
Okładka książki Jęczmień Chemia i technologia
Książka ta stanowi pierwszą monografię, w języku polskim, o jęczmieniu, o jego chemii i technologii oraz możliwościach wykorzystaniu w żywieniu człowieka. Została ona podzielona na cztery główne części. Pierwszą z nich stanowią przyrodniczo
25% rabatu
13,49
17,89 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj