Jęczmień Chemia i technologia
Autor:
Gąsiorowski Henryk
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8309016859
EAN:
9788309016854
oprawa:
Miękka
format:
16.5x23.8
język:
polski
liczba stron:
285
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
13,49 zł
Cena detaliczna:
17,89 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,46 zł
Opis produktu
Książka ta stanowi pierwszą monografię, w języku polskim, o jęczmieniu, o jego chemii i technologii oraz możliwościach wykorzystaniu w żywieniu człowieka. Została ona podzielona na cztery główne części. Pierwszą z nich stanowią przyrodniczo- rolnicze podstawy uprawy oraz morfologia i anatomia jęczmienia. Druga część dotyczy składu chemicznego ziarna jęczmienia, zawiera unikalny rozdział o związkach fenolowych ziarna. W trzeciej części umieszczono aspekty profilaktyczne oraz żywieniowe ziarna jęczmienia i jego przetworów, zaś w czwartej- przedstawiono współczesne możliwości wykorzystania tego zboża.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|