Horace-Napoleon Raisson
Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady
Autor:
Horace-Napoleon Raisson
Wydawca:
Słowo/obraz terytoria
wysyłka: 48h
Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horacea Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo tr
31% rabatu
44,57 zł
65,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,39 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|