![]() Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady
Autor:
Horace-Napoleon Raisson
Wydawca:
Słowo/obraz terytoria
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-8325-062-5
EAN:
9788383250625
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady
format:
178x145x21mm
język:
polski
liczba stron:
230
rok wydania:
2023
(0) Sprawdź recenzje
36% rabatu
41,39 zł
Cena detaliczna:
65,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,57 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaWydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horacea Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce? Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę? Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast? Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę. Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy. x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|