zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych; zawód technik żywienia i usług gastronomicznych. Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu
Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojówzawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych.Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwier
Zbiór zawiera dziesięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz małej gastronomii. W skład każdego z zestawów wchodzi 50 zadań testowych, sprawdzających wiadomości i umiejętności właści
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?