Zbiór zawiera dziesięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz małej gastronomii. W skład każdego z zestawów wchodzi 50 zadań testowych, sprawdzających wiadomości i umiejętności właści
zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych; zawód technik żywienia i usług gastronomicznych. Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu
Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojówzawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych.Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwier
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?