| Kaźmierczak Magdalena  Zbiór zadań z gastronomii. Szkoły ponadgimnazjalne
 
                                    Autor:
                                    
                                                Kaźmierczak Magdalena
                                    
                                 
                                    Wydawca:
                                    
                                                WSiP
                                    
                                 wysyłka: 48h 
                                Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy
                             13% rabatu 54,45 zł 62,80 zł 
                                        Dodaj do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45 zł   Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik techno 
                                    Autor:
                                    
                                                Kaźmierczak Magdalena
                                    
                                 
                                    Wydawca:
                                    
                                                WSiP
                                    
                                 wysyłka: 48h 
                                Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik techno
                             13% rabatu 60,60 zł 69,90 zł 
                                        Dodaj do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł   Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA 
                                    Autor:
                                    
                                                Kaźmierczak Magdalena
                                    
                                 
                                    Wydawca:
                                    
                                                WSiP
                                    
                                 wysyłka: 48h 
                                Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
                             13% rabatu 56,18 zł 64,80 zł 
                                        Dodaj do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18 zł   Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA 
                                    Autor:
                                    
                                                Kaźmierczak Magdalena
                                    
                                 
                                    Wydawca:
                                    
                                                WSiP
                                    
                                 wysyłka: 48h 
                                Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
                             13% rabatu 56,18 zł 64,80 zł 
                                        Dodaj do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18 zł   
                                Magdalena Kaźmierczak krakowianka z urodzenia i dorastania jak mówi o sobie. Autorka materiałów szkoleniowych dla nauczycieli i podręczników do kształcenia zawodowego, tym razem kieruje swoją książkę do młodszych czytelników. Blucek pozwoli
                             42% rabatu 18,41 zł 32,00 zł niedostępny Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,41 zł   
                                W monografii przedstawione zostały podejścia do zarządzania kryzysowego, antykryzysowego w ramach zarządzania ryzykiem oraz ich wpływ na zarządzanie ciągłością biznesową. 
W książce omówiono między innymi: 
- rolę i znaczenie systemu zarząd
                             24% rabatu 74,78 zł 99,00 zł niedostępny Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 74,78 zł 
                Liczba wyświetlanych pozycji: 
               
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |  |