Kocierz Katarzyna

Okładka książki Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem
14% rabatu
52,42
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Towar jako przedmiot handlu REA - WSiP
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwa
33% rabatu
33,67
50,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Towaroznawstwo Podręcznik
Towaroznawstwo Podręcznik
Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
Towaroznawstwo – podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie sprzedawca w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Zawarto w nim treści związane z klasyfikacją i opisem wyrobów znajdujących s
16% rabatu
35,30
41,80 zł
niedostępny
Okładka książki Towaroznawstwo Podręcznik
Towaroznawstwo Podręcznik
Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
Towaroznawstwo – podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie sprzedawca w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Zawarto w nim treści związane z klasyfikacją i opisem wyrobów znajdujących s
36% rabatu
21,98
34,10 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj