Okładka książki Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 9788302147371
EAN: 9788302147371
oprawa: Miękka
podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna
format: 243x172 mm
język: polski
liczba stron: 288
rok wydania: 2019
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
52,48 zł
Cena detaliczna: 
60,70 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52,42

Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu  BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj