Lewicki Piotr P.

Okładka książki Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
W książce opisano typowe procesy jednostkowe stosowane w czasie przetwarzania i utrwalania żywności. Podano szczegółowe podstawy teoretyczne tych procesów z uwzględnieniem przenoszenia ciepła i masy oraz uzupełniono je opisem matematycznym.
20% rabatu
50,37
63,00 zł
niedostępny
Okładka książki Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowiek SGGW
19% rabatu
48,32
60,00 zł
niedostępny
Okładka książki Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spoż.
Przemysł spożywczy prężnie sie rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i b
27% rabatu
42,80
59,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj