Lewicki Piotr P.Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Autor:
Lewicki Piotr P.
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
W książce opisano typowe procesy jednostkowe stosowane w czasie przetwarzania i utrwalania żywności. Podano szczegółowe podstawy teoretyczne tych procesów z uwzględnieniem przenoszenia ciepła i masy oraz uzupełniono je opisem matematycznym.
20% rabatu
50,37 zł
63,00 zł
niedostępny
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowiek SGGW
Autor:
Lewicki Piotr P.
Wydawca:
SGGW
wysyłka: niedostępny
19% rabatu
48,32 zł
60,00 zł
niedostępny
Przemysł spożywczy prężnie sie rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i b
27% rabatu
42,80 zł
59,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|