Mołoniewicz Jan Marek

Okładka książki Sprzedaż w gastronomii cz.2
W publikacji: zasady obsługi relacje z gośćmi techniki sprzedaży szkolenie i motywowanie sprzedażowe personelu audyt przygotowania sprzedażowego lokalu Prowadzenie lokalu gastronomicznego nie zawsze oznacza wysokie zyski z dzia
29% rabatu
65,82
92,40 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sprzedaż w gastronomii cz.1
W publikacji: przygotowanie sprzedażowe lokalu zarządzanie cenami efektywne menu skuteczne promocje psychologia sprzedaży Prowadzenie lokalu gastronomicznego nie zawsze oznacza wysokie zyski z działalności. Jeżeli chcesz, by tw
29% rabatu
65,82
92,40 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Menedżer gastronomii Część 2
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania j
29% rabatu
65,82
92,40 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Menedżer gastronomii Część 1
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania j
29% rabatu
65,82
92,40 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Ciemna strona gastronomii
Tak, to nieprzyjemny temat, ale mnie nie dotyczy. U mnie pracują tylko uczciwe osoby. Mam do nich zaufanie. Jesteś pewien, że problem kradzieży pracowniczej nie jest Twoim problemem? A czy zdarzają Ci się niezgodności sprzedaży z raportam
29% rabatu
47,87
67,20 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sprzedaż w gastronomii Część 1-2
Jeżeli chcesz, by twój lokal był dochodowym biznesem, koniecznie sięgnij po ten poradnik. Dowiesz się z niego nie tylko, jak więcej sprzedawać, ale przede wszystkim - jak więcej na sprzedaży zarabiać. Poznasz skuteczne techniki sprzedaży su
45% rabatu
115,50
210,00 zł
niedostępny
Okładka książki Menedżer gastronomii
Menedżer gastronomii
Wydawca: MOJA Consulting
wysyłka: niedostępny
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten unikatowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa i zarządzania jako
33% rabatu
113,29
170,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj