Prawo żywnościowe
Autor:
Taczanowski Maciej
Wydawca:
Wolters Kluwer
wysyłka: 72h
ISBN:
978-83-8092-838-1
EAN:
9788380928381
oprawa:
miękka
format:
B5
język:
polski
Seria:
SERIA AKADEMICKA
liczba stron:
422
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
29% rabatu
49,30 zł
Cena detaliczna:
69,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,30 zł
Opis produktu
Podręcznik omawia podstawowe zagadnienia prawa żywnościowego, jego historię i miejsce w polskim systemie prawa, a także zagadnienia szczegółowe, przede wszystkim wymagania dotyczące jakości środków spożywczych, higieny ich produkcji i obrotu, znakowania oraz urzędowej kontroli żywności.
Obowiązujące w Polsce prawo żywnościowe przedstawia całościowo jako jeden system norm prawnych, zbudowany na gruncie wzajemnie uzupełniających się przepisów polskich i wspólnotowych. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|