REDDEN G.

Okładka książki Wędzenie ryb, mięsa i drobiu
Wędzenie ryb, mięsa i drobiu
Autor: REDDEN G.
wysyłka: niedostępny
Wędzenie to jedna z najstarszych metod utrwalania żywności: ryb, mięsa i drobiu. Ale to, co dawniej miało zapewniać dłuższą trwałość potraw, dziś wzbogaca nasz jadłospis smakowitymi delicjami. Hobbyści-amatorzy wędzenia znajdą w tej książce
26% rabatu
20,56
27,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj