Wędzenie ryb, mięsa i drobiu
Autor:
REDDEN G.
Wydawca:
KDC Klub dla Ciebie
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-258-0090-1
EAN:
9788325800901
oprawa:
miękka
format:
17x24
liczba stron:
144
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
26% rabatu
20,53 zł
Cena detaliczna:
27,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,50 zł
Opis produktu
Wędzenie to jedna z najstarszych metod utrwalania żywności: ryb, mięsa i drobiu. Ale to, co dawniej miało zapewniać dłuższą trwałość potraw, dziś wzbogaca nasz jadłospis smakowitymi delicjami. Hobbyści-amatorzy wędzenia znajdą w tej książce mnóstwo informacji i praktycznych wskazówek. Prócz podstawowych opisów dań rybnych, mięsnych, z dziczyzny i drobiu, przygotowaliśmy także mnóstwo prostych i bardziej wyrafinowanych przepisów na potrawy z własnoręcznie uwędzonymi składnikami.
Rozmaite metody wędzenia: na gorąco i zimno, odpowiednie gatunki drewna i trocin, prawidłowe przygotowanie artykułów spożywczych, a także: jak uniknąć błędów w wędzeniu.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|