Okładka książki Wędzenie ryb, mięsa i drobiu

Wędzenie ryb, mięsa i drobiu

Autor: REDDEN G.
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-258-0090-1
EAN: 9788325800901
oprawa: miękka
format: 17x24
liczba stron: 144
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
26% rabatu
20,53 zł
Cena detaliczna: 
27,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,50

Opis produktu

Wędzenie to jedna z najstarszych metod utrwalania żywności: ryb, mięsa i drobiu. Ale to, co dawniej miało zapewniać dłuższą trwałość potraw, dziś wzbogaca nasz jadłospis smakowitymi delicjami. Hobbyści-amatorzy wędzenia znajdą w tej książce mnóstwo informacji i praktycznych wskazówek. Prócz podstawowych opisów dań rybnych, mięsnych, z dziczyzny i drobiu, przygotowaliśmy także mnóstwo prostych i bardziej wyrafinowanych przepisów na potrawy z własnoręcznie uwędzonymi składnikami. Rozmaite metody wędzenia: na gorąco i zimno, odpowiednie gatunki drewna i trocin, prawidłowe przygotowanie artykułów spożywczych, a także: jak uniknąć błędów w wędzeniu.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj