Sandor Ellix Katz

Okładka książki Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki..
Nowe wydanie kulinarnego bestsellera Sztuka fermentacji! Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że tr
45% rabatu
43,95
79,91 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sztuka fermentacji
Sztuka fermentacji
Wydawca: Vivante
wysyłka: niedostępny
Światowy bestseller i zdobywca prestiżowych nagród dla najlepszych książek kulinarnych teraz w nowym wydaniu! Ponad 600 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat wiedzy o tym, jak ukisić dosłownie każdą jadalną roślinę. Sprawdzone przepi
44% rabatu
28,07
49,90 zł
niedostępny
Okładka książki Dzika fermentacja
Dzika fermentacja
Wydawca: Illuminatio
wysyłka: niedostępny
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesa
44% rabatu
28,07
49,90 zł
niedostępny
Okładka książki Sztuka fermentacji
Sztuka fermentacji
Wydawca: Vivante
wysyłka: niedostępny
Najbardziej wyczekiwana książka kulinarna 2016 roku! Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce dzięki gorącej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie Sztuki fermentacji Sandora Elli
44% rabatu
44,94
79,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj