Skotarczak Bogumiła
Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar, kotlet czy pulpet lub w barszczu? Dla smako
32% rabatu
20,20 zł
29,90 zł
Dodaj
do koszyka Biologia molekularna patogenów przenoszonych przez kleszcze
Autor:
Skotarczak Bogumiła
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
Jest to pierwsza w Polsce tak obszerna monografia, w której przedstawiono charakterystykę wirusów, bakterii i pierwotniaków przenoszonych przez kleszcze. Zawiera najnowsze osiągnięcia z zakresu diagnostyki molekularnej tych patogenów oraz s
51,45 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|