Domowa paszteciarniato zbiór przepisów na wyśmienite pasztety, galarety, farsze, pasty i musy, które uatrakcyjnią każde spotkanie przy stole. Znajdziemy tu nie tylko receptury na wyroby mięsne (m.in. na gicz cielęcą w żelu z białego wina),
Pierogi, kluski, naleśniki, placuszki to prawdziwa poezja polskiej kuchni. Potrawy te wprowadzają domowy klimat, miło jest przygotowywać je w towarzystwie - lepienie pierogów w większym gronie to prawdziwa przyjemność! Tradycyjne przepisy a
Książka zawiera przepisy na przysmaki kuchni wiejskiej, przyrządzane z tradycyjnych składników: ziemniaków, kapusty, różnych gatunków mięś, jajek, mąki oraz kaszy. Znajdziemy tu pomysły na smaczne i zdrowe śniadania, obiady, kolacje, a takż
Leśne specjały to zbiór przepisów na potrawy z darów lasu. Znajdziecie tu wspaniałe pomysły na wykorzystanie grzybów - zarówno świeżych, jak i suszonych, a także receptury na przepyszne zupy owocowe, ciasta i desery z malinami, jagodami, je
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?