Domowa paszteciarnia
Autor:
Labuda Grzegorz
Wydawca:
Olesiejuk
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788327404381
EAN:
9788327404381
oprawa:
oprawa: twarda
format:
17,5x24 cm
język:
polski
Seria:
SWOJSKA KUCHNIA
liczba stron:
96
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
32% rabatu
6,81 zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,79 zł
Opis produktu
Domowa paszteciarniato zbiór przepisów na wyśmienite pasztety, galarety, farsze, pasty i musy, które uatrakcyjnią każde spotkanie przy stole. Znajdziemy tu nie tylko receptury na wyroby mięsne (m.in. na gicz cielęcą w żelu z białego wina), ale także na specjały z ryb, warzyw, grzybów i nabiału (m.in. na mus z dorsza i wątróbki dorszowej). W książce zostały podane również przepisy na sosy, stanowiące świetny dodatek do proponowanych dań. Grzegorz Labuda pracował jako szef kuchni w takich renomowanych hotelach jak: Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie i Hotel Nadmorski w Gdyni. W Hotelu Nadmorskim przygotowywał menu podczas szczytu polsko-ukraińskiego (A. Kwaśniewski - W. Juszczenko) w 2005 r. i wizyty George'a Busha w 2007 r. Obecnie prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Blow Up Hall 5050, mieszczącym się w poznańskim Starym Browarze. W serii: Leśne specjały, Wiejskie specjały, Domowa paszteciarnia, Domowa pierogarnia
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|