Toussaint-Samat MaguelonneHistoria naturalna i moralna jedzenia
Autor:
Toussaint-Samat Maguelonne
Wydawca:
W.A.B.
wysyłka: niedostępny
Historia pokarmów jest w istocie historią ludzkości. Łatwiej zrozumieć epokowe zdarzenia, wiedząc, że Luter gorszył się zjadaniem masła w Wielki Post, a Ludwik XV nie mógł przełknąć kawioru od cara Piotra I. Kolejne epoki w rozwoju ludzkośc
38% rabatu
37,39 zł
59,99 zł
niedostępny
Czy wiecie, że Indianie północnoamerykańscy wiązali sandały sznurem splecionym z ludzkich włosów? Czy dacie wiarę, że jedwabie z epoki Hanb (II-I w. p.n.e.) miały osnowę liczącą co najmniej sto sześćdziesiąt nici na centymetr? Czy słyszeliś
35% rabatu
38,33 zł
59,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|