![]()
Nowa edycja najpopularniejszego na polskim rynku wydawniczym podręcznika górskiego, nazywanego ""górską biblią"". Książka ta została napisana z myślą zarówno o początkujących, jak i zaawansowanych miłośnikach turystyki pieszej i sportów gór
46% rabatu
54,00 zł
99,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,00 zł
![]() Rezerwacja imprez i usług turystycznych
Autor:
Milewska Mariola
Marek Lawin
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.13 (Rezerwacja imprez i usług turystycznych). Zawiera wiadomości i kształci umiejętności z zakresu dobierania usługodawców do reali
10% rabatu
47,57 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,08 zł
![]() Sprzedaż imprez i usług turyst. 1 Obsługa inform.
Autor:
Milewska Mariola
Marek Lawin
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie sprzedaży imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do stosowania komputerow
13% rabatu
63,61 zł
73,50 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,61 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznejrealizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.13(Planowanie i kalkulacja kosztów imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do dobierania us
13% rabatu
47,26 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,26 zł
![]() Podst. działal. przed. hotelarskiego REA
Autor:
Renata Tylińska
Maria Wajgner
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
REA - Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom VPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacj
13% rabatu
60,50 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,50 zł
![]()
Zbiór ćwiczeń do nauki w zawodzie technik obsługi turystycznej w zakresie przedmiotu obsługa turystyczna. Zawiera zadania i ćwiczenia do samodzielnego rozwiązania. Obejmuje następujące zagadnienia:bhp w branży turystycznej,działalność biura
13% rabatu
47,26 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,26 zł
![]()
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).Pomaga utrwalić wiadomości z zakresu historii hotelarstwa.Przybliża bazę noclegową w Polsce i j
13% rabatu
42,93 zł
49,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,93 zł
![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Autor:
Kaźmierczak Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,08 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,08 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności korzystania ze źródeł informacji geograficznej i ud
13% rabatu
60,50 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,50 zł
![]()
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa goś
13% rabatu
45,53 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,53 zł
![]()
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu organizac
13% rabatu
54,36 zł
62,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,36 zł
![]()
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:struktury organizacyjnej recepcji,reze
27% rabatu
51,02 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,02 zł
![]()
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu wiedzy i umiejętności w zakresie kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych). Przedstawia zasady bezpieczeństwa przydatne zarówno dla organizatora wyjazdów, jak i ich uczestnikó
13% rabatu
57,82 zł
66,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,82 zł
![]() Wobei can ich helfen? - j.niem hotelarstwo w.2014
Autor:
Krzysztofik Beata
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki języka niemieckiego w zawodzie technik hotelarstwa. Uczy słownictwa charakterystycznego dla branży turystyczno-hotelarskiej. Kładzie nacisk na zwroty i wyrażenia przydatne w pracy hotelarza. Zawiera wzory pism oficjalnyc
13% rabatu
60,50 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,50 zł
![]() Kraków album średni 372 fotografii - wersja rosyjska (OM)
Autor:
JOLANTA I RAFAŁ JABŁOŃSKI
Wydawca:
Festina
wysyłka: 48h
Album - przewodnik Kraków - średni album w miękkiej oprawie
26% rabatu
33,44 zł
45,15 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,44 zł
![]() Album Gdańsk, Sopot i Gdynia - wersja polska (OM)
Autor:
JOLANTA I RAFAŁ JABŁOŃSKI
Wydawca:
Festina
wysyłka: 48h
Gdańsk, miasto położone nad Zatoką Gdańską, w pobliżu ujścia Wisły do Bałtyku, przez wieki był najbogatszym miastem Rzeczypospolitej. Jego początki sięgają czasów Mieszka I, który w latach 967-72 opanował tę część Pomorza. Na miejscu dzisie
40% rabatu
27,90 zł
46,20 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,90 zł
![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Autor:
Kaźmierczak Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,08 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,08 zł
![]() Ekonomika turystyki i rekreacji
Autor:
Panasiuk Aleksander
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Jedną z najważniejszych tendencji rozwoju współczesnych gospodarek narodowych jest wzrost znaczenia usług, w tym również usług turystyczno-rekreacyjnych, co w znacznej mierze jest związane z wydłużaniem się czasu wolnego ludności i wzrostem
21% rabatu
66,07 zł
84,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 67,75 zł
![]()
ELŻBIETA DZIKOWSKA (urodzona w Międzyrzecu Podlaskim) -historyk sztuki, sinolog, reżyser i operator filmów dokumentalnych,podróżniczka, autorka wielu książek, programów telewizyjnych, audycjiradiowych, artykułów publicystycznych oraz wystaw
48% rabatu
23,35 zł
44,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,35 zł
![]() Ilustrowany przewodnik po Krakowie 1891
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Wydawnictwo CM
wysyłka: 48h
Kraków w roku 1891 - słynny przewodnik dr. Józefa Rostafińskiego.Najdokładniejszy opis miasta z końca XIX w. Niezwykle cenne źródło informacji.Wznowiony po raz pierwszy.- ponad 60 rycin, głównie przedstawiającychpomieszczenia i zabytki- pan
39% rabatu
25,79 zł
42,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,64 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|