Veronika Szwejk![]() Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom
Autor:
Mikołaj Bator
Veronika Szwejk
Wydawca:
Znak JednymSłowem
wysyłka: 24h
Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia
36% rabatu
82,74 zł
129,99 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 81,62 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|