WSiP
Znany i lubiany przez uczniów podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. i wzbogacony o aktualne dane. Przedstawia najważniejsze zmiany prawne dotyczące branży turystycznej ze wskazaniem ich wpływu na rynek usług turystycznych
14% rabatu
61,22 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka Repetytorium i testy egz.Technik informatyk
Autor:
Pytel Krzysztof
Tomasz Klekot
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji EE.08 i INF.02 w ramach zawodu technik informatyk.
Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, których znajomość jest wymagana od kandydat
14% rabatu
59,67 zł
69,10 zł
Dodaj
do koszyka
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji BD.29, BUD.01, BUD.08 i BUD.12 w ramach zawodu technik budownictwa. Pierwsze repetytorium, które przedstawia materiał do wszystkich zawodów stanowiących podbudowę dl
14% rabatu
61,22 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji PGF.07 w ramach zawodu technik reklamy.
Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, których znajomość jest wymagana od kandydatów do zawod
14% rabatu
61,22 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji EKA.05 w ramach zawodów technik ekonomista i technik rachunkowości.
Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, których znajomość jest wym
14% rabatu
61,22 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji EKA.04 w ramach zawodu technik ekonomista. Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, których znajomość jest wymagana od kandydatów do zaw
14% rabatu
61,22 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik przedstawia dokładną analizę składników odżywczych oraz normy i zalecenia dotyczące ich spożycia. Koncentruje się na problematyce zdrowia, omawia różnorodne diety chroniące przed chorobami, a także trendy żywieniowe, które mogą z
14% rabatu
66,14 zł
76,60 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w
14% rabatu
68,22 zł
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych
14% rabatu
68,22 zł
79,00 zł
Dodaj
do koszyka Eksploatacja urządzeń elektro.Kwal.EE.22.Podr.cz.2
Autor:
Piotr Brzozowski
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik elektronik z zakresu kwalifikacji EE.22 (Eksploatacja urządzeń elektronicznych).
Publikacja jest poświęcona zagadnieniom konserwacji i naprawy instalacji oraz urządzeń el
14% rabatu
56,82 zł
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik elektronik z zakresu kwalifikacji EE.22 (Eksploatacja urządzeń elektronicznych).
Publikację poświęcono zagadnieniom dotyczącym funkcji, parametrów oraz zastosowania urząd
14% rabatu
56,82 zł
65,80 zł
Dodaj
do koszyka Język angielski zawodowy w branży med.-społ. ćw
Autor:
Agnieszka Mruczkowska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Publikacja przeznaczona dla osób, które pracują lub zamierzają podjąć pracę w branży medyczno-społecznej w takich zawodach jak np. opiekunka dziecięca, opiekun medyczny czy opiekun osoby starszej. Składa się z zadań i ćwiczeń (o zróżnicowan
14% rabatu
52,42 zł
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Publikacja przeznaczona dla osób, które pracują lub zamierzają podjąć pracę w branży medyczno-społecznej w takich zawodach jak np. opiekunka dziecięca, opiekun medyczny czy opiekun osoby starszej. Składa się z zadań i ćwiczeń (o zróżnicowan
14% rabatu
52,42 zł
60,70 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa podróżnych w portach i terminalach Zbiór zadań
Autor:
Majkowska-Bartczak Edyta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Zbiór zadań. Obsługa podróżnych w portach i terminalach pozwala sprawdzić wiadomości i umiejętności z kwalifikacji AU.33 (Obsługa podróżnych w portach i terminalach). Zawiera zadania i ćwiczenia praktyczne dotyczące: procesów turystycznych,
14% rabatu
53,28 zł
61,70 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa ładunków w portach i terminalach Zbiór zadań
Autor:
Sarzalska Monika
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Zbiór zadań. Obsługa ładunków w portach i terminalach pozwala sprawdzić wiadomości i umiejętności z zakresu kwalifikacji AU.34 (Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunków w portach i ter
14% rabatu
53,28 zł
61,70 zł
Dodaj
do koszyka
Publikacja opracowana zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji AU.22 (Obsługa magazynów) stanowi materiał przygotowujący do egzaminu zawodowego z tej kwalifikacji. Jest to kompendium w
14% rabatu
61,22 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka Organizacja i kontrola robót bud. Kwal.BD.30. cz.2
Autor:
Beata Bisaga
Maria Jolanta Bisaga
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik charakteryzuje zamówienia publiczne i związane z nimi przetargi. Omawia także przedmiarowanie robót budowlanych, tworzenie różnego typu kosztorysów. Wskazuje przydatne programy komputerowe i bazy danych. Przedstawia szczegółowo s
14% rabatu
56,90 zł
65,90 zł
Dodaj
do koszyka
Z podręcznika dowiesz się, jakie są zasady wykonywania konstrukcji żelbetowych monolitycznych. Poznasz właściwości mieszanki betonowej i materiały stosowane w zbrojeniu: rodzaje prętów zbrojeniowych, siatek i szkieletów. Zdobędziesz także w
14% rabatu
58,55 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Autorzy zamieścili w podręczniku informacje dotyczące klasyfikacji ob
14% rabatu
61,22 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów ora
14% rabatu
61,22 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|