WSiP

Okładka książki Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Specjalistki od żywienia i zdrowego trybu życia przedstawiają dokładną analizę składników odżywczych oraz normy i zalecenia dotyczące ich spożycia. Koncentrują się na problematyce zdrowia, omawiają różnorodne diety chroniące przed chorobami
13% rabatu
68,89
79,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,89
Okładka książki Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w
13% rabatu
68,37
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,37
Okładka książki Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych
13% rabatu
70,02
80,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,02
Okładka książki Eksploatacja urządzeń elektro.Kwal.EE.22.Podr.cz.2
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik elektronik z zakresu kwalifikacji EE.22 (Eksploatacja urządzeń elektronicznych). Publikacja jest poświęcona zagadnieniom konserwacji i naprawy instalacji oraz urządzeń ele
13% rabatu
59,21
68,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,21
Okładka książki Eksploatacja urządzeń elektro.Kwal.EE.22.Podr.cz.1
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik elektronik z zakresu kwalifikacji EE.22 (Eksploatacja urządzeń elektronicznych). Publikację poświęcono zagadnieniom dotyczącym funkcji, parametrów oraz zastosowania urządz
13% rabatu
59,21
68,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,21
Okładka książki Język angielski zawodowy w branży med.-społ. ćw
Publikacja przeznaczona dla osób, które pracują lub zamierzają podjąć pracę w branży medyczno-społecznej w takich zawodach jak np. opiekunka dziecięca, opiekun medyczny czy opiekun osoby starszej. Składa się z zadań i ćwiczeń (o zróżnicowan
13% rabatu
52,54
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52,54
Okładka książki Język niemiecki zawodowy w branży med.-społ. ćw
Publikacja przeznaczona dla osób, które pracują lub zamierzają podjąć pracę w branży medyczno-społecznej w takich zawodach jak np. opiekunka dziecięca, opiekun medyczny czy opiekun osoby starszej. Składa się z zadań i ćwiczeń (o zróżnicowan
13% rabatu
54,36
62,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,36
Okładka książki Obsługa podróżnych w portach i terminalach Zbiór zadań
Zbiór zadań. Obsługa podróżnych w portach i terminalach pozwala sprawdzić wiadomości i umiejętności z kwalifikacji AU.33 (Obsługa podróżnych w portach i terminalach). Zawiera zadania i ćwiczenia praktyczne dotyczące: procesów turystycznych,
13% rabatu
55,21
63,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,21
Okładka książki Obsługa ładunków w portach i terminalach Zbiór zadań
Zbiór zadań. Obsługa ładunków w portach i terminalach pozwala sprawdzić wiadomości i umiejętności z zakresu kwalifikacji AU.34 (Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunków w portach i ter
13% rabatu
55,21
63,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,21
Okładka książki Repetytorium i testy egz. Kwal. AU.22.
Publikacja opracowana zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji AU.22 (Obsługa magazynów) stanowi materiał przygotowujący do egzaminu zawodowego z tej kwalifikacji. Jest to kompendium w
13% rabatu
63,61
73,50 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,61
Okładka książki Organizacja i kontrola robót bud. Kwal.BD.30. cz.2
Podręcznik charakteryzuje zamówienia publiczne i związane z nimi przetargi. Omawia także przedmiarowanie robót budowlanych, tworzenie różnego typu kosztorysów. Wskazuje przydatne programy komputerowe i bazy danych. Przedstawia szczegółowo s
13% rabatu
57,04
65,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,04
Okładka książki Wykonywanie robót zbroj. i beton. Kwal. BUD.01
Z podręcznika dowiesz się, jakie są zasady wykonywania konstrukcji żelbetowych monolitycznych. Poznasz właściwości mieszanki betonowej i materiały stosowane w zbrojeniu: rodzaje prętów zbrojeniowych, siatek i szkieletów. Zdobędziesz także w
13% rabatu
60,50
69,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,50
Okładka książki Technik hotel. Obsł. gości. Kwal.HGT.03 Podr. cz.1
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy zamieścili w podręczniku informacje dotyczące klasyfikacji obi
13% rabatu
62,23
71,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 62,23
Okładka książki Repetytorium i testy egz. Kwal. TG.07/HGT.02
Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów ora
13% rabatu
63,61
73,50 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,22
Okładka książki Technik żywienia i usług gastro. Kwal.HGT.02. cz.2
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zas
13% rabatu
68,37
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,40
Okładka książki Prow. dok. w jedn. org. Kwal. EKA.04. Podr. cz.1
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista zawiera treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej). Publikacja składa się z dwóch części. Część pierwsza zawiera aktualny stan wiedzy naukowej z
13% rabatu
68,37
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,37
Okładka książki Technik informatyk. Kwal. INF.02. Podr. cz.3 WSIP
Podręcznik opracowany zgodnie z nową podstawą programową kształcenia w zawodzie technik informatyk z 2019 r.! Najnowszy podręcznik do nauki zawodu technik informatyk obejmuje materiał z zakresu kwalifikacji INF.02 (Administracja i eksploata
13% rabatu
71,84
83,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 71,84
Okładka książki Prowadzenie dok. w jedn. org. Kwal. EKA.04. cz.2
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista zawiera treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej). Prezentuje obszerny materiał dotyczący gospodarowania zasobami rzeczowymi i dokumentowania zda
13% rabatu
68,37
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,37
Okładka książki Technik żyw. i usług gastro.Kwal. HGT.02 cz.1 WSIP
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego
13% rabatu
68,37
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,37
Okładka książki Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Podr. cz.2 WSIP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zd
13% rabatu
62,23
71,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 62,23
Liczba wyświetlanych pozycji:
10
11
12
13
14
101
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj