WSiPNadzorowanie przebiegu produkcji. Kwalifikacja M.44.2. Podrę
Autor:
Kowalczyk Stanisław
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik oraz ślusarz, realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji M. 44 (nadzorowanie przebiegu produkcji). W książce opisano rodzaje produkcji, przedstawiono przykładowe kalkulacje kosztów
14% rabatu
45,43 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych. Kwalifikacja M.
Autor:
Kowalczyk Stanisław
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych, realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji M.42 (nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych). W książce zawarte zostały m.in. treści dotyczące: przestrzegania zasad k
14% rabatu
45,85 zł
53,10 zł
Dodaj
do koszyka Szkolenia i usługi w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy Podręcznik do nauki zawodu technik BHP
Autor:
Bukała Wanda
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu piątej części kwalifikacji Z.13 (Organizowanie i prowadzenie szkoleń oraz świadczenie usług z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy).
W
14% rabatu
58,55 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka Ergonomiczne warunki pracy Podręcznik do nauki zawodu BHP Kwalifikacja Z.13.2
Autor:
Bukała Wanda
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji Z.13 (Doskonalenie ergonomicznych warunków pracy).
W publikacji zawarto treści dotyczące skutków zdrowotnych
14% rabatu
58,55 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
14% rabatu
56,90 zł
65,90 zł
Dodaj
do koszyka
Stupieni 1 SP KL 4. Podręcznik Język rosyjski (2015) BPZ
17% rabatu
28,94 zł
34,80 zł
Dodaj
do koszyka Punkt SP KL 4. podręcznik Język niemiecki (2015)-BPZ
Autor:
Potapowicz Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Punkt SP KL 4. podręcznik Język niemiecki (2015)-BPZ
17% rabatu
29,01 zł
34,80 zł
Dodaj
do koszyka Techniki pracy w hotelarstwie. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2 (2015)
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące obsługi gości w obiekcie hotelarskim, z
14% rabatu
45,43 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Pracownia urządzeń techniki komputerowej Kwalifikacja E.12
Autor:
Tomasz Klekot
Pytel Krzysztof
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.12 (Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas zajęć praktycz
14% rabatu
61,22 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka Pracownia sieci komputerowych KwalifikacjaE.13
Autor:
Tomasz Klekot
Pytel Krzysztof
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk i technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Została opracowana z myślą o wykorzystani
14% rabatu
58,55 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej
14% rabatu
52,42 zł
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich ro
14% rabatu
52,42 zł
60,70 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
14% rabatu
56,82 zł
65,80 zł
Dodaj
do koszyka Przygoda z uśmiechem. Zeszyt ćwiczeń. Część 3. Czterolatek W
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Przygoda z uśmiechem. Zeszyt ćwiczeń. Część 3. Czterolatek W
9% rabatu
26,36 zł
29,10 zł
Dodaj
do koszyka
W Zeszycie ćwiczeń znajdziesz różnorodne ćwiczenia leksykalno-gramatyczne do drugiej części podręcznika Fokus. Każdej stronie w podręczniku odpowiada strona w Zeszycie ćwiczeń. Różnorodne, bogato ilustrowane ćwiczenia pomogą ci rozwijać spr
9% rabatu
31,25 zł
34,50 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych), T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprze
14% rabatu
58,55 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka Fokus 2 Język niemiecki Podręcznik z płytą CD Zakres podstawowy
Autor:
Kryczyńska-Pham Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Cykl „Fokus” prowadzi do poziomu B1 i przygotowuje do matury na poziomie podstawowym (zgodnie z Informatorem o egzaminie maturalnym z język niemieckiego od roku szkolnego 2014/2015).
Zalety podręcznika Fokus 2 to przede wszystkim:
doskona
9% rabatu
39,77 zł
43,90 zł
Dodaj
do koszyka
Cykl „Motive – Deutsch Neu” składa się z czterech części; jest przeznaczony dla uczniów kontynuujących naukę języka niemieckiego po gimnazjum zarówno w zakresie podstawowym, jak i w zakresie rozszerzonym. Uczniowie kontynuujący naukę w zakr
17% rabatu
28,58 zł
34,50 zł
Dodaj
do koszyka Organizacja salonu fryzjerskiego Stylizacja Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23
Autor:
Izabela Sarna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Zakres:
efekty kształcenia wspólne dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k), PKZ (A.n) oraz kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur)
Podręcznik obejmuje tematy dotyczące:
kompetencji personalnych i społecznych,
podej
14% rabatu
38,52 zł
44,60 zł
Dodaj
do koszyka
REA - Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Ze
14% rabatu
45,43 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|