WSiP

Okładka książki Procesy tech. w gastr. Kwal. T.6 ćw cz. 2 REA-WSiP
Zeszyt  ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i p
14% rabatu
56,82
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik rachunkowości A.65
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY - to publikacje - opracowane zgodnie z nową podstawą programową - dzięki której można przygotować się do egzaminów zawodowych w nowej formule. Każda z publikacji opracowana przez wysokiej klasy
17% rabatu
33,55
40,50 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik budownictwa
Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację B.30 (Sporządzanie kosztorysów oraz przygotowywanie dokumentacji przetargowej) w zawodzie technik budownictwa. Każdy zestaw składa
21% rabatu
33,12
41,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6
Zeszy
Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6 Zeszy
10% rabatu
59,52
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zarządzanie działalnością handlową  A.22.2.
Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.22 (Zarządzanie działalnością handlową). Kształci umiejętności związane z działalnością firmy handlowej (negocjacje handlowe, zawieranie umó
14% rabatu
44,03
51,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Podstawy turystyki. Turystyka REA
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Charakteryzuje rodzaje turystyki. Omawia różne typy produktów turystycznych. Wprowadza w zagadnienia związane z prowad
14% rabatu
45,43
52,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Marketing usług turystycznych REA - WSiP
Podręcznik zawiera: wprowadzenie w zasady marketingu, charakterystykę rynku usług turystycznych, omówienie metod tworzenia katalogów, materiałów promocyjnych i informacyjnych, przegląd metod działań marketingowych.Liczne pytania i ćwiczenia
14% rabatu
46,28
53,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa konsumenta ćw. REA
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje te
14% rabatu
45,43
52,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Wykonywanie zapraw murarskich i tynkarskich B.18.1
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 1 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie zapraw murarskich i tynkarskich oraz mieszanek betonowych).Omawi
15% rabatu
49,75
58,50 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Wykonywanie remontów... Kwal. B.18.4
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 4 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych).Omaw
14% rabatu
41,37
47,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Montaż maszyn i urządzeń. Kwalifikacja M.17.1
Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik oraz mechanik monter maszyn i urządzeń. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M. 17 (Montaż maszyn i urządzeń). W książce omówione zostały m.in.:metody montażu maszyn i urządze
14% rabatu
57,68
66,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
14% rabatu
55,95
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Stylizacja fryzur. Kwalifikacja AU.26/FRK.03 WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik usług fryzjerskich. Uczy wykonywania rysunków fryzur z zastosowaniem różnych technik ich projektowania, tworzenia portfolio projektów fryzur, opracowywania rysunków instruktażowych, skalowania fryzury. W p
14% rabatu
56,82
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Urządzenia i systemy mechatroniczne Podręcznik Część 2
To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu „technik mechatronik”. Jest przeznaczony do nauczania w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim technikum uzupełniającym, dwu
14% rabatu
78,75
91,20 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia rachunkowości cz.1 Dokumenty. A.36
Nowy podręcznik do nauki w zawodach technik ekonomista na poziomie technikum oraz technik rachunkowości na poziomie szkoły policealnej (wspólne dla obu zawodów treści kwalifikacji A.36).Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.36, A.35, A.
22% rabatu
39,50
50,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia rachunkowości cz.2 Moja firma. A.36
Nowy podręcznik do nauki w zawodach technik ekonomista na poziomie technikum oraz technik rachunkowości na poziomie szkoły policealnej (wspólne dla obu zawodów treści kwalifikacji A.36).Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.36, A.35, A.
14% rabatu
43,70
50,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa informatyczna w hotelarstwie ćw REA
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie
28% rabatu
34,41
47,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sporządzanie kosztorysów. Kwalifikacja B.30.1.
Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów). Zagadnienia przedstawione  w książce: rodzaje kosztorysów i zasady ich sporządzania, sposoby  posługiw
14% rabatu
68,22
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem
14% rabatu
52,42
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizowanie obsługi pojazdów samoch. M.42.1
Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M.42 (organizowanie obsługi pojazdów samochodowych).  W książce omówiono m.in. następujące zagadnienia: zasady gospodarki czę
14% rabatu
57,68
66,80 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
30
31
32
33
34
100
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj