WSiP![]()
Zakres:
PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej
Podręcznik do nauki:
podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych,
umiejętności potrzebny
13% rabatu
60,60 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.19 (Strzyżenie włosów, formowanie fryzur iondulowanie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności doboru metod i techniki strz
13% rabatu
50,88 zł
58,70 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,88 zł
![]() Urządzenia i syst. mechatroniczne cz.1 REA - WSiP
Autor:
Olszewski Mariusz
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu ,,technik mechatronik"". Jest przeznaczony do nauczania w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim technikum uzupełniającym, d
13% rabatu
80,80 zł
93,20 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 80,80 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.18 (Sprzedaż towarów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych ze sprzedażą towarów, zarządzaniem należnościami i ich r
13% rabatu
47,33 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.18 (Sprzedaż towarów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych ze sporządzaniem dokumentów potwierdzających sprzedaż to
13% rabatu
47,33 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.18 (Sprzedaż towarów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przestrzeganiem zasad obsługi klienta w różnych formac
13% rabatu
53,58 zł
61,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,58 zł
![]() Inwentaryzacja. Podręcznik do nauki zawodu
Autor:
Grażyna Borowska
Irena Frymark
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.36 (Prowadzenie i rozliczanie inwentaryzacji). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przeprowadzaniem inwentaryzacji, rozróżnian
13% rabatu
35,72 zł
41,20 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,72 zł
![]() Sprzedaż imprez i usług turyst. 1 Obsługa inform.
Autor:
Milewska Mariola
Marek Lawin
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie sprzedaży imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do stosowania komputerow
13% rabatu
63,72 zł
73,50 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,72 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznejrealizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.13(Planowanie i kalkulacja kosztów imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do dobierania us
13% rabatu
47,33 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33 zł
![]() Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2
Autor:
Ławniczak Danuta
Szajna Renata
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych
13% rabatu
60,60 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł
![]() Obsługa klientów Podr. Prow. sprzedaży T.3 REA
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Omawia szczegółowo metody prowadzenia sprzedaży. D
13% rabatu
45,60 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,60 zł
![]() Podst. działal. przed. hotelarskiego REA
Autor:
Renata Tylińska
Maria Wajgner
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
REA - Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom VPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacj
13% rabatu
60,60 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł
![]()
Zbiór zadań jest uzupełnieniem podręcznika Matematyka. Poznać, zrozumieć. Kształcenie w zakresie podstawowym dla uczniów klasy 3. liceum i technikum. Przeznaczony jest dla tych, którzy chcą przez rozwiązywanie zadań zdobyć i utrwalić umieję
17% rabatu
28,75 zł
34,52 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,75 zł
![]()
Zbiór ćwiczeń do nauki w zawodzie technik obsługi turystycznej w zakresie przedmiotu obsługa turystyczna. Zawiera zadania i ćwiczenia do samodzielnego rozwiązania. Obejmuje następujące zagadnienia:bhp w branży turystycznej,działalność biura
13% rabatu
47,33 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33 zł
![]()
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).Pomaga utrwalić wiadomości z zakresu historii hotelarstwa.Przybliża bazę noclegową w Polsce i j
13% rabatu
43,00 zł
49,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,00 zł
![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Autor:
Kaźmierczak Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,18 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności korzystania ze źródeł informacji geograficznej i ud
13% rabatu
60,60 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł
![]()
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa goś
13% rabatu
45,60 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,60 zł
![]()
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu organizac
13% rabatu
54,45 zł
62,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45 zł
![]()
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:struktury organizacyjnej recepcji,reze
27% rabatu
51,12 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,12 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|