Piotr Dominik (red. nauk.)

Okładka książki Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. P
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu czwartej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie pieczywa do dystrybucji). W publikacji przybliżono wiedzę dotyc
14% rabatu
45,43
52,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawo
BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawo
14% rabatu
58,55
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastron
Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastron
14% rabatu
61,22
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług
Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług
14% rabatu
61,22
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zarządzanie hotelem. Wybrane zagadnienia
Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, z którą można się spotkać w postaci rozproszonej w wielu branżowych podręcznikach. W publikacji, będącej podręcznikiem akademickim, zebrano najistotniejsze informacje z zakresu omawianej tematyki.
20% rabatu
39,94
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.5
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.5.
22% rabatu
25,89
33,00 zł
niedostępny
Okładka książki Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.4
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.4.
22% rabatu
45,51
58,00 zł
niedostępny
Okładka książki Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.3
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.3.
22% rabatu
51,78
66,00 zł
niedostępny
Okładka książki Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.2
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.2.
22% rabatu
21,18
27,00 zł
niedostępny
Okładka książki Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.1
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.1.
22% rabatu
25,89
33,00 zł
niedostępny
Okładka książki Niemiecki Superkurs Nowy kurs z rozmówkami+CD
Nowe wydanie kursu języka niemieckiego z bestsellerowej serii ,,Superkursów"" Lingo. Kompletny zestaw do samodzielnej nauki: - Intensywny kurs w 30 lekcjach - Rozmówki polsko-niemieckie - 150 minut kursu audio (CD MP3). ,,Niemiecki. Superku
43% rabatu
19,95
35,00 zł
niedostępny
Okładka książki Marketingowa rola potencjału kuchni regionalnych..
Marketingowa rola potencjału kuchni regionalnych i żywności tradycyjnej w kształtowaniu produktu turystycznego oraz rozowju regionalnym
22% rabatu
53,34
68,00 zł
niedostępny
Okładka książki Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią
16% rabatu
36,31
43,00 zł
niedostępny
Okładka książki Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kelner. Kwalifikacja T.9
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kelner. Kwalifikacja T.9
18% rabatu
41,01
49,80 zł
niedostępny
Okładka książki Testy i zad. prakt. Tech. żywienia... kwal. T.15
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno za
35% rabatu
26,43
40,50 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj