Piotr Dominik (red. nauk.)
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu czwartej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie pieczywa do dystrybucji).
W publikacji przybliżono wiedzę dotyc
13% rabatu
45,53 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastron
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastron
13% rabatu
61,36 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług
13% rabatu
61,36 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka Zarządzanie hotelem. Wybrane zagadnienia
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
Difin
wysyłka: 48h
Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, z którą można się spotkać w postaci rozproszonej w wielu branżowych podręcznikach. W publikacji, będącej podręcznikiem akademickim, zebrano najistotniejsze informacje z zakresu omawianej tematyki.
23% rabatu
38,28 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.5
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
Naukowe Sophia
wysyłka: niedostępny
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.5.
21% rabatu
25,95 zł
33,00 zł
niedostępny
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.4
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
Naukowe Sophia
wysyłka: niedostępny
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.4.
21% rabatu
45,63 zł
58,00 zł
niedostępny
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.3
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
Naukowe Sophia
wysyłka: niedostępny
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.3.
21% rabatu
51,91 zł
66,00 zł
niedostępny
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.2
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
Naukowe Sophia
wysyłka: niedostępny
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.2.
21% rabatu
21,24 zł
27,00 zł
niedostępny
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.1
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
Naukowe Sophia
wysyłka: niedostępny
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.1.
21% rabatu
25,95 zł
33,00 zł
niedostępny
Nowe wydanie kursu języka niemieckiego z bestsellerowej serii ,,Superkursów"" Lingo. Kompletny zestaw do samodzielnej nauki: - Intensywny kurs w 30 lekcjach - Rozmówki polsko-niemieckie - 150 minut kursu audio (CD MP3). ,,Niemiecki. Superku
45% rabatu
19,25 zł
35,00 zł
niedostępny
Marketingowa rola potencjału kuchni regionalnych i żywności tradycyjnej w kształtowaniu produktu turystycznego oraz rozowju regionalnym
21% rabatu
53,48 zł
68,00 zł
niedostępny
BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawo
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawo
13% rabatu
58,68 zł
67,80 zł
niedostępny
Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią
15% rabatu
36,40 zł
43,00 zł
niedostępny
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kelner. Kwalifikacja T.9
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kelner. Kwalifikacja T.9
17% rabatu
41,10 zł
49,80 zł
niedostępny
Testy i zad. prakt. Tech. żywienia... kwal. T.15
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno za
35% rabatu
26,51 zł
40,50 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|