WSiP

Okładka książki Podstawy turystyki w.2020 WSiP
Znany i lubiany przez uczniów podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. i wzbogacony o aktualne dane. Przedstawia najważniejsze zmiany prawne dotyczące branży turystycznej ze wskazaniem ich wpływu na rynek usług turystycznych
13% rabatu
61,36
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Repetytorium i testy egz.Technik informatyk
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji EE.08 i INF.02 w ramach zawodu technik informatyk. Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, których znajomość jest wymagana od kandydat
9% rabatu
62,65
69,10 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Repetytorium i testy.Technik bud.BD.29/BUD.01...
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji BD.29, BUD.01, BUD.08 i BUD.12 w ramach zawodu technik budownictwa. Pierwsze repetytorium, które przedstawia materiał do wszystkich zawodów stanowiących podbudowę dl
9% rabatu
64,26
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Repetytorium i testy egz. Kwalifikacja PGF.07.
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji PGF.07 w ramach zawodu technik reklamy. Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, których znajomość jest wymagana od kandydatów do zawod
13% rabatu
61,36
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Repetytorium i testy egz. Kwalifikacja EKA.05.
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji EKA.05 w ramach zawodów technik ekonomista i technik rachunkowości. Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, których znajomość jest wym
13% rabatu
61,36
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Repetytorium i testy. Technik ekonomista. EKA.04.
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji EKA.04 w ramach zawodu technik ekonomista. Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, których znajomość jest wymagana od kandydatów do zaw
13% rabatu
61,36
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Podręcznik przedstawia dokładną analizę składników odżywczych oraz normy i zalecenia dotyczące ich spożycia. Koncentruje się na problematyce zdrowia, omawia różnorodne diety chroniące przed chorobami, a także trendy żywieniowe, które mogą z
13% rabatu
66,30
76,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w
13% rabatu
68,37
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych
13% rabatu
68,37
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Eksploatacja urządzeń elektro.Kwal.EE.22.Podr.cz.1
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik elektronik z zakresu kwalifikacji EE.22 (Eksploatacja urządzeń elektronicznych). Publikację poświęcono zagadnieniom dotyczącym funkcji, parametrów oraz zastosowania urząd
13% rabatu
56,96
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Język angielski zawodowy w branży med.-społ. ćw
Publikacja przeznaczona dla osób, które pracują lub zamierzają podjąć pracę w branży medyczno-społecznej w takich zawodach jak np. opiekunka dziecięca, opiekun medyczny czy opiekun osoby starszej. Składa się z zadań i ćwiczeń (o zróżnicowan
13% rabatu
52,54
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Język niemiecki zawodowy w branży med.-społ. ćw
Publikacja przeznaczona dla osób, które pracują lub zamierzają podjąć pracę w branży medyczno-społecznej w takich zawodach jak np. opiekunka dziecięca, opiekun medyczny czy opiekun osoby starszej. Składa się z zadań i ćwiczeń (o zróżnicowan
13% rabatu
52,54
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa podróżnych w portach i terminalach Zbiór zadań
Zbiór zadań. Obsługa podróżnych w portach i terminalach pozwala sprawdzić wiadomości i umiejętności z kwalifikacji AU.33 (Obsługa podróżnych w portach i terminalach). Zawiera zadania i ćwiczenia praktyczne dotyczące: procesów turystycznych,
13% rabatu
53,41
61,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa ładunków w portach i terminalach Zbiór zadań
Zbiór zadań. Obsługa ładunków w portach i terminalach pozwala sprawdzić wiadomości i umiejętności z zakresu kwalifikacji AU.34 (Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunków w portach i ter
13% rabatu
53,41
61,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Repetytorium i testy egz. Kwal. AU.22.
Publikacja opracowana zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji AU.22 (Obsługa magazynów) stanowi materiał przygotowujący do egzaminu zawodowego z tej kwalifikacji. Jest to kompendium w
13% rabatu
61,36
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja i kontrola robót bud. Kwal.BD.30. cz.2
Podręcznik charakteryzuje zamówienia publiczne i związane z nimi przetargi. Omawia także przedmiarowanie robót budowlanych, tworzenie różnego typu kosztorysów. Wskazuje przydatne programy komputerowe i bazy danych. Przedstawia szczegółowo s
13% rabatu
57,04
65,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Wykonywanie robót zbroj. i beton. Kwal. BUD.01
Z podręcznika dowiesz się, jakie są zasady wykonywania konstrukcji żelbetowych monolitycznych. Poznasz właściwości mieszanki betonowej i materiały stosowane w zbrojeniu: rodzaje prętów zbrojeniowych, siatek i szkieletów. Zdobędziesz także w
13% rabatu
58,68
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technik hotel. Obsł. gości. Kwal.HGT.03 Podr. cz.1
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy zamieścili w podręczniku informacje dotyczące klasyfikacji ob
13% rabatu
61,36
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technik żywienia i usług gastro. Kwal.HGT.02. cz.2
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zas
13% rabatu
66,64
77,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Prow. dok. w jedn. org. Kwal. EKA.04. Podr. cz.1
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista zawiera treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej). Publikacja składa się z dwóch części. Część pierwsza zawiera aktualny stan wiedzy naukowej z
13% rabatu
68,37
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
7
8
9
10
11
100
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj