Sebastian Krzywda

Okładka książki Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych. Różnorodne typy zadań zadania testowe zamknięte, zadania ty
10% rabatu
46,04
50,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, cate
13% rabatu
66,30
76,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w
13% rabatu
68,37
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniam
13% rabatu
52,44
60,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa goś
13% rabatu
43,80
50,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy. Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co dzie
13% rabatu
43,18
49,90 zł
niedostępny
Okładka książki Usługi żywieniowe w hotelarstwie podr.t.IV Technik hotelarstwa kw.T.12 WSiP REA
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa goś
45% rabatu
18,64
33,90 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa konsumenta ćw. REA
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje te
45% rabatu
28,93
52,60 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz 1 REA
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych
15% rabatu
23,57
27,85 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj