Sebastian KrzywdaZeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Autor:
Joanna Duda
Sebastian Krzywda
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych. Różnorodne typy zadań zadania testowe zamknięte, zadania ty
14% rabatu
43,95 zł
50,90 zł
Dodaj
do koszyka
Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy. Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co dzie
14% rabatu
43,08 zł
49,90 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, cate
14% rabatu
66,14 zł
76,60 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w
14% rabatu
68,22 zł
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniam
14% rabatu
52,32 zł
60,60 zł
Dodaj
do koszyka
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje te
14% rabatu
45,43 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa goś
14% rabatu
43,70 zł
50,60 zł
Dodaj
do koszyka Usługi żywieniowe w hotelarstwie podr.t.IV Technik hotelarstwa kw.T.12 WSiP REA
wysyłka: niedostępny
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa goś
45% rabatu
18,64 zł
33,90 zł
niedostępny
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych
16% rabatu
23,52 zł
27,85 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|