Apicjusz

Okładka książki O sztuce kulinarnej
Szczęśliwie zachowane do naszych czasów dziełko pod tytułem „De re coquinaria", którego autorstwo przypisuje się Apicjuszowi, pod wieloma względami jest utworem niezwykłym i cennym dla współczesnego badacza starożytnej sztuki kulinarnej. Ju
14% rabatu
34,26
40,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,26
Okładka książki O sztuce kulinarnej
O sztuce kulinarnej
Autor: Apicjusz
wysyłka: niedostępny
Tekst, przekład i komentarz Ireneusz Mikołajczyk i Sławomir Wyszomirski. Szczęśliwie zachowane do naszych czasów dziełko pod tytułem "De re coquinaria", którego autorstwo przypisuje się Apicjuszowi, pod wieloma względami jest utworem niezw
14% rabatu
20,56
24,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,56
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj