Biało-czerwoni na talerzu
Autor:
Tomasz Leśniak
Janusz Basałaj
Wydawca:
Axel Springer Polska
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788380911208
EAN:
9788380911208
oprawa:
oprawa: twarda
podtytuł:
Co jedzą Szczęsny, Glik, Krychowiak, Milik, Lewandowski i inni
format:
19x24,5 cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
26,17 zł
Cena detaliczna:
39,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,17 zł
Opis produktu
Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy: Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata zmieniała się ich świadomość żywieniowa. Pokazujemy, kiedy odkryli, że odpowiednia dieta to jeden z najważniejszych czynników sukcesu. W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|