Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka
                            Autor:
                            
                                        Ciborowska Helena
                                        Rudnicka Anna
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    PZWL
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
9788320048674                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788320048674                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            format:
                            
16.5x23.5cm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
658                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2021                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            16% rabatu 
                124,83 zł
                    Cena detaliczna:  
                        149,00 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 124,83 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                To już czwarte wydanie podręcznika cenionego przez studentów i adeptów dietetyki za jasność wywodu, ułatwiającą naukę, i wszechstronność. Zawiera on: o omówienie podstaw żywienia człowieka - od znaczenia składników odżywczych, przez unormowania prawne, po zagadnienia związane z innowacjami w naukach biologicznych o aktualną klasyfikację diet z ich szczegółowymi charakterystykami o omówienie zasad żywienia w wybranych stanach patologicznych (np. w zatruciach pokarmowych oraz chorobach nowotworowych i neurologicznych), a także żywienia dzieci zdrowych i chorych. Podręcznik odpowiada obowiązującemu programowi nauczania. Został zaktualizowany z uwzględnieniem opinii czytelników i w oparciu o wnioski z praktyki akademickiej.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |