George Zaidan

Okładka książki Ingredients. The real ingredients of what.. UA
Are foods with dyes and preservatives really driving us to the grave? Can coffee cause any diseases? Is a long shelf life good or bad for products? How much sunscreen should be used so that it brings benefits and not harm? Qualified chemist
37% rabatu
33,34
52,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Składniki. Osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy
George Zaidan, absolwent chemii na prestiżowej uczelni, błyskotliwy i piekielnie zabawny naukowiec wyjaśnia, co nauka może (a czego nie potrafi) powiedzieć o składnikach produktów, którymi każdego dnia faszerujemy swoje ciała. Woda. Czipsy.
43% rabatu
22,60
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Składniki. Osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy- uszkodzone
Prezentowane egzemplarze mogą posiadać pewne uszkodzenia, takie jak porysowane lub nieco uszkodzone okładki, zagięcia, zżółknięcia, zbite narożniki itp. George Zaidan, absolwent chemii na prestiżowej uczelni, błyskotliwy i piekielnie zabawn
39,90
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj