George Zaidan
Are foods with dyes and preservatives really driving us to the grave? Can coffee cause any diseases? Is a long shelf life good or bad for products? How much sunscreen should be used so that it brings benefits and not harm? Qualified chemist
37% rabatu
33,34 zł
52,80 zł
Dodaj
do koszyka Składniki. Osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy
Autor:
George Zaidan
Wydawca:
Marginesy
wysyłka: 48h
George Zaidan, absolwent chemii na prestiżowej uczelni, błyskotliwy i piekielnie zabawny naukowiec wyjaśnia, co nauka może (a czego nie potrafi) powiedzieć o składnikach produktów, którymi każdego dnia faszerujemy swoje ciała. Woda. Czipsy.
43% rabatu
22,60 zł
39,90 zł
Dodaj
do koszyka Składniki. Osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy- uszkodzone
Autor:
George Zaidan
Wydawca:
Marginesy
wysyłka: niedostępny
Prezentowane egzemplarze mogą posiadać pewne uszkodzenia, takie jak porysowane lub nieco uszkodzone okładki, zagięcia, zżółknięcia, zbite narożniki itp. George Zaidan, absolwent chemii na prestiżowej uczelni, błyskotliwy i piekielnie zabawn
39,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|