Halina Limanówka![]() Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
11% rabatu
34,76 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,76 zł
![]()
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
14% rabatu
24,50 zł
28,60 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,50 zł
![]()
Podręcznik przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego
20% rabatu
20,91 zł
26,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,91 zł
![]()
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.
20% rabatu
22,51 zł
28,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,51 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|