Halina LimanówkaŻywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
11% rabatu
34,76 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
36% rabatu
25,08 zł
39,00 zł
niedostępny
Podręcznik przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego
20% rabatu
20,91 zł
26,00 zł
niedostępny
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.
20% rabatu
22,51 zł
28,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|