Format-ABKwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Autor:
Monika Karolczak-Snadna
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie TESTY I ZADANIA PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE, przeznaczone dla zawodów technik hotelarstwa oraz
11% rabatu
33,88 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
11% rabatu
49,04 zł
55,00 zł
Dodaj
do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1
11% rabatu
46,36 zł
52,00 zł
Dodaj
do koszyka Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 3 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
11% rabatu
49,04 zł
55,00 zł
Dodaj
do koszyka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i przygotowan
11% rabatu
44,56 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Autor:
Beata Sawicka
Świstak Ewa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgo
11% rabatu
37,44 zł
42,00 zł
Dodaj
do koszyka
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: test
11% rabatu
33,88 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach (planowany te
11% rabatu
40,11 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)! Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, a
25% rabatu
34,50 zł
46,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
18% rabatu
33,44 zł
41,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
11% rabatu
38,33 zł
43,00 zł
Dodaj
do koszyka Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. ""Realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu
11% rabatu
28,52 zł
32,00 zł
Dodaj
do koszyka Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (czę
18% rabatu
26,10 zł
32,00 zł
Dodaj
do koszyka
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych d
11% rabatu
35,66 zł
40,00 zł
Dodaj
do koszyka
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
18% rabatu
32,63 zł
40,00 zł
Dodaj
do koszyka
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
18% rabatu
33,44 zł
41,00 zł
Dodaj
do koszyka
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formul
11% rabatu
35,66 zł
40,00 zł
Dodaj
do koszyka Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Autor:
Longina Borkowicz
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy p
18% rabatu
36,70 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 24h
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie
25% rabatu
34,50 zł
46,00 zł
Dodaj
do koszyka
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
11% rabatu
28,52 zł
32,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|