Format-AB

Okładka książki Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie TESTY I ZADANIA PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE, przeznaczone dla zawodów technik hotelarstwa oraz
7% rabatu
39,09
42,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,09
Okładka książki Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
7% rabatu
54,92
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,92
Okładka książki Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1
7% rabatu
50,27
54,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,27
Okładka książki Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 3 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
7% rabatu
54,92
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,92
Okładka książki Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i przygotowan
18% rabatu
40,85
49,99 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,85
Okładka książki Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgo
7% rabatu
44,66
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,66
Okładka książki Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: test
7% rabatu
39,09
42,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,09
Okładka książki Pracownia hotelarska HGT.06.
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)! Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, a
18% rabatu
42,48
52,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,40
Okładka książki Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. ""Realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu
15% rabatu
32,30
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,30
Okładka książki Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (czę
18% rabatu
31,04
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,04
Okładka książki Realizacja usług w recepcji cz.2
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
18% rabatu
36,76
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,76
Okładka książki Realizacja usług w recepcji cz.1
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
18% rabatu
36,76
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,76
Okładka książki Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formul
7% rabatu
44,66
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,18
Okładka książki Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie
7% rabatu
48,40
52,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,48
Okładka książki Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
7% rabatu
37,24
40,01 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,24
Okładka książki Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
18% rabatu
40,84
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,54
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 „Organizacj
7% rabatu
46,54
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,54
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną po
18% rabatu
39,20
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,20
Okładka książki Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. ""Planowanie i realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotow
18% rabatu
28,59
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,59
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja TG.16. Organiza
7% rabatu
44,66
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,66
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
4
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj