Format-AB![]() Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Autor:
Monika Karolczak-Snadna
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie TESTY I ZADANIA PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE, przeznaczone dla zawodów technik hotelarstwa oraz
7% rabatu
39,09 zł
42,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,09 zł
![]()
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
7% rabatu
54,92 zł
59,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,92 zł
![]()
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1
7% rabatu
50,27 zł
54,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,27 zł
![]() Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 3 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
7% rabatu
54,92 zł
59,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,92 zł
![]()
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i przygotowan
18% rabatu
40,85 zł
49,99 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,85 zł
![]() Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Autor:
Beata Sawicka
Świstak Ewa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgo
7% rabatu
44,66 zł
48,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,66 zł
![]()
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: test
7% rabatu
39,09 zł
42,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,09 zł
![]()
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)! Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, a
18% rabatu
42,48 zł
52,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,40 zł
![]() Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 24h
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. ""Realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu
15% rabatu
32,30 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,30 zł
![]() Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (czę
18% rabatu
31,04 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,04 zł
![]()
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
18% rabatu
36,76 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,76 zł
![]()
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
18% rabatu
36,76 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,76 zł
![]()
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formul
7% rabatu
44,66 zł
48,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,18 zł
![]() Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie
7% rabatu
48,40 zł
52,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,48 zł
![]()
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
7% rabatu
37,24 zł
40,01 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,24 zł
![]() Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Autor:
Beata Sawicka (red.)
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
18% rabatu
40,84 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,54 zł
![]()
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 „Organizacj
7% rabatu
46,54 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,54 zł
![]() Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną po
18% rabatu
39,20 zł
48,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,20 zł
![]() Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. ""Planowanie i realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotow
18% rabatu
28,59 zł
35,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,59 zł
![]() Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Autor:
Joanna Ozdarska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja TG.16. Organiza
7% rabatu
44,66 zł
48,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,66 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|