Format-AB
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o...
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu z lat 2020-2025 zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu z lat 2020-2025 oraz specjalny rozdział pt. Wskazówk
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Autor:
Monika Karolczak-Snadna
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
1% rabatu
49,66 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,84 zł
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Autor:
Monika Karolczak-Snadna
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
1% rabatu
49,66 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,84 zł
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Autor:
Monika Karolczak-Snadna
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie TESTY I ZADANIA PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE, przeznaczone dla zawodów technik hotelarstwa oraz
42,00 zł
Dodaj
do koszyka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1
54,00 zł
Dodaj
do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 3 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i przygotowan
55,00 zł
Dodaj
do koszyka
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Autor:
Beata Sawicka
Świstak Ewa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgo
1% rabatu
47,66 zł
48,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,20 zł
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Autor:
Monika Karolczak-Snadna
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: test
42,00 zł
Dodaj
do koszyka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach (planowany te
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)! Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, a
52,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
9% rabatu
44,49 zł
49,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,03 zł
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 24h
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. ""Realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu
20% rabatu
30,40 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,40 zł
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (czę
9% rabatu
34,50 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,04 zł
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Autor:
Beata Bodusz
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych d
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
9% rabatu
40,86 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,76 zł
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
9% rabatu
40,86 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,76 zł
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Autor:
Beata Bodusz
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formul
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|